YAŞAM

YULAFLI KEPEKLİ TOPLAR

Kalorisi düşük, besin değeri zengin bu toplara bayılacaksınız! gorsel Malzemeler 2 adet elma 1 tatlı kaşığı toz tarçın 1 yemek kaşığı yulaf kepeği 2 adet ceviz Üzerini süslemek için hindistan cevizi Hazırlanışı 2 adet elmayı rendeleyin, teflon yada seramik bir tavada rengi dönene dek kavurun. Rengi dönünce içerisine toz tarçını ve küçük küçük kırdığınız cevizleri ekleyin. 1 yemek kaşığı yulaf kepeğini de ekleyip iyice karıştırın. Karışım soğuduğunda elinizle top şeklini vererek hindistan cevizine bulayın. Buzdolabında 1 saat bekletin. Yanında yeşil çay yada alternatif bir bitki çayı ile öğün aralarında tüketmenizi tavsiye ederim. Tatlı krizlerini çözen sağlıklı bir atıştırmalık.