YAŞAM

YEMEK TARİFİ: KITIR KARNIBAHAR

ickare Bir karnabaharı 4 parçaya bölün. Her bir bölümü de orta boy parçalar haline getirin. Üstüne bir yemek kaşığı zeytinyağı dökün. Her parçanın yağa bulandığından emin olun. İçerisine bir çay kaşığı kimyon ve bir tutam tuz-karabiber ekleyip, tekrar karıştırın. Bu karışımı pişirme kâğıdına dök. 425 derecelik fırında, 20 dakika pişirin. Birkaç kez çevir ve üst üste gelmemelerine dikkat edin. Karnabahar parçaları sıcaklığı ne kadar alırsa, o kadar kıtır olacaktır. Sebzeleri kızartmak yerine, ızgarada pişirin. Yüksek ısı, sebzeleri göz alıcı ve lezzetli yiyeceklere dönüştürür. Bu yemek tarifi dört kişiliktir. 

Marie Claire Bülten

Stil ve düşüncenin buluştuğu bu evrende; sezonun öne çıkan görünümleri, radarımıza giren kitaplar, editörden notlar ve kültürel dünyamıza heyecan katan detaylar e-posta kutunda seni bekliyor. Marie Claire evrenine katıl, kendine iyi gelenleri kaçırma.