MARIE CLAIRE TRAVEL

SUPERB SEZONU AÇIYOR

SUP-SAP

Superb Bar & Launge’ın içinde Ristorante Sapore 13 Haziran Cuma günü özel bir davet ile Refik Karabulut ve Şeniz Bengüer ortaklığında açılıyor.

Akdeniz mutfağına modern dokunuşlar katan Sapore’nin mutfağında şef Refik Karabulut ve Danny Tomayan olacak. İtalyan lisesinden arkadaş olan Refik ve Danny mönülerinde Sapore için özel üretilen İtalya’dan ithal edilen”pasta” lar, buffalo mozarella ve burrata peyniri, Fransa’dan ördek konfit, İran’dan Belluga havyarı dikkat çekiyor….

Haftanın yedi günü saat 19.00  da bar ve restoran olarak servise başlayan Superb de eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Mehmet Teoman haftanın iki günü gün batımını geceye bağlayan saatlerde dj kabininde olacak.