İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ta, Kadıköy iskelesinin tam karşısında bulunan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, misafirlerine unutulmaz gastronomi deneyimleri sunmaya devam ediyor. İtalyan mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan otantik pizza ve taze makarna yapımının inceliklerini keşfetmek isteyenler, İtalyan Executive Şef Giovanni Terracciano ile IST TOO’da eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkacak.
Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un eşsiz Boğaz manzaralı restoranı IST TOO’da düzenlenen “Cooking Class”etkinliği, katılımcılara Executive Şef Giovanni Terracciano’nun rehberliğinde geleneksel İtalyan pizzası ve taze makarna yapımını öğrenme imkanı sunacak. Gastronomi tutkunları, Giovanni Şef’in uzmanlığında hamur açımından doğru pişirme tekniklerine kadar her aşamayı deneyimleyecek. Etkinlik sonunda, katılımcılar, hazırladıkları İtalyan lezzetlerini, tiramisu ve tercihlerine göre seçeceği bir kadeh şarap veya alkolsüz içecek eşliğinde tatma fırsatı bulacaklar.
İtalyan şef, otelin imza restoranlarında lezzet deneyimini üst seviyeye taşıyor
İtalya, Umman, Şanghay, Endonezya, Japonya ve Çin başta olmak üzere, dünyanın birçok ülkesinde Michelin yıldızlı şeflerle çalışan Napoli doğumlu İtalyan şef Giovanni Terracciano, 25 yılı aşkın süredir fine dining, özel yemek davetleri ve catering hizmetlerinde uzmanlaşmıştır. Mayıs 2022’den itibaren Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Executive Şefi olarak görev yapan Terracciano, Chaine de Rotisseurs Turkey, Disciples Escoffier China ve Federation of Italian Chefs derneklerinin üyesidir ve Türkçe de konuşmaktadır. Şef, Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un imza restoranları Shang Palace ve IST TOO’daki lezzet deneyimini üst seviyeye taşımaktadır.
Cooking Class’a katılmak için en az iki gün önceden rezervasyon yaptırmak yeterli oluyor. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi ve rezervasyon için +90 212 275 88 88’i arayabilir ya da ist_too.slib@shangri-la.com adresine mail gönderebilirsiniz.