Yeme İçme

Shang Brunch Vol.2 ile yeni bir gastronomik deneyim: 18 Hands Brunch

İstanbul’un Asya kökenli ilk oteli olan Shangri-La Bosphorus, Istanbul; Anneler Günü’nde ilkini gerçekleştirdiği özel brunch etkinliğinin ikincisini 9 Haziran Pazar günü düzenliyor. IST TOO’da gerçekleşecek “Shang Brunch Vol.2″de, misafirler İtalyan mutfağından Hint mutfağına, Çin mutfağından Türk mutfağına kadar 9 Executive Şef’in imza lezzetlerini tadarken canlı caz müziğinin keyfini çıkaracak.  Shang Brunch Vol.2; canlı istasyonlar, çocuklara özel aktiviteler ve özel kokteyller ile yine festival tadında olacak.

“Shang Brunch Vol.2” ile gastronomi dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Shangri-La’nın ünlü Asya misafirperverliğini Türkiye’nin zengin yerel kültürüyle harmanlayan Shangri-La Bosphorus, Istanbul; Anneler Günü’nde imza attığı sıra dışı brunch etkinliğinin ikincisiyle misafirlerini yine eşsiz lezzetlerle bir araya getirecek.

9 Haziran’da şehrin kalbi Beşiktaş’ta yer alan IST TOO’da gerçekleşecek  Shang Brunch Vol.2’de; İtalyan mutfağından Hint mutfağına, Çin mutfağından Karadeniz mutfağına kadar geniş yelpazede sunulacak lezzetler, brunch deneyimine yeni bir boyut katacak. Shang Brunch Vol.2’de; Shangri-La Bosphorus, Istanbul Executive Şef’i Giovanni Terracciano ve Shang Palace Chef de Cuisine’i Lu Cheng, İtalyan mutfağını temsilen Marcello Executive Şef’i Luigi Mariconda, Hindistan mutfağını temsilen Musafir Executive Şef’i Imran Rana,  Türk mutfağını temsilen EKS Mutfak Akademisi Şef’i Eyüp Kemal Sevinç ve Olden 1772 Executive Şef’i Aykut Can Akın, Karadeniz mutfağını temsilen Fora Samsun Şef’i Abdullah Erdemir, İtalyan peynirleri sunumuyla Napoli Antica Şef’i Cosimo Rotolo ve Healthy & Alkaline kategorisini temsilen Miyase Bülbül yer alacak.

İmza lezzetler Shang Brunch Vol.2’de

Festival tadında gerçekleşecek Shang Brunch Vol.2’de; Luigi Mariconda’nın patatesli ve provola; yumurta, mozzarella, bezelye ve çeri domatesli pirinç salatası, somon pancarlı gravlax; gorgonzola peynirli, armut ve cevizli ıspanak salatası ve patlıcan parmigianadan oluşan menüsü misafirlere canlı istasyonda sunulacak. 

Shang Palace’ın ünlü şefi Lu Cheng’in menüsünde fırında kızartılmış bütün Pekin ördeği, ballı sos ile marine edilmiş barbekü tavuk, dana kemik sulu Çin eriştesi, buharda pişirilmiş tavuk ve karidesli Çin mantısı ve acı soslu kızarmış soya tofusu yer alacak.

Imran Rana’nın menüsü ise Hint baharatlarıyla marine edilmiş ızgara tavuk parçaları, nohut körisi, kimyonlu kuru patates, bahçe bezelyeli aromatik pilav ve tereyağ soslu tavuktan oluşacak.