İstanbul’um Tadım Tuzum Hayatım kitabıyla, İstanbul’un yeme içme sektöründe Rum Kültürü’nü, verdikleri mücadeleleri ardında bıraktıkları marka dükkanlarını konu alan bu kitaptan sonra Mery Tsevik Simyonidis, Mezedaki’yi kurdu. Bebek’te hizmet veren Mezedaki Butik Meze & Yemek Evi’nde birbirinden lezzetli tatları sizin de yapabilmeniz için, gurme Sevil Deniz’le workshop’a hazırlanıyor.
Bu hafta’dan sonra Sevil Deniz’le yaklaşan Evlilik Sezonu nedeniyle “AŞK Menü’leri ve “Saray Mutfakları’ndan Seçmeler”temalarıyla karşınızda olacak.
Hazırlanacak Menu:
*Franbuazlı Pasta,
*Mahlepli Patlıcanlı Poğaça,
* Otlu Börek
* Özel yapım Naneli Limonata
Mezedaki’de hazırlayacağınız mönüleri, daha sonra güzel sohbet eşliğinde tadına bakabiliyorsunuz.
Mezedaki: Manolya sok. No:12-Bebek/Istanbul (Lucca Cafe’nin sokağında en sonda ) Tel: 0212.287.88.87
Atölye Çalışması 3-4 saat olup, ücreti 135 Tl’dir.