Gault & Millau tarafından Yılın Uluslararası Markası ödülüne layık görülen Hakkasan İstanbul, unutulmaz Boğaz manzarası eşliğinde, Çin Yeni Yılı’nı ve Ejderha Yılı’nı coşkuyla kutluyor.
9 Şubat – 24 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek bu özel kutlamada, Hakkasan İstanbul, dünya çapında ünlü Executive Chef’ler tarafından hazırlanan özel bir menü sunacak.
Bu yılki Çin Yeni Yılı menüsü, dünya genelindeki Hakkasan restoranlarının Executive Chef’lerininimzasını taşıyan özel yemekleri içeriyor. İstakoz ve peynirli fener pufları ile siyah trüf mantarlı ve yabani mantarlı köfte içeren dim sum ikilisi Wishes of Prosperity, Smoked Eight Treasure Duci, ve Wild Red King Prawn with Braised Dragon Beard Noodles gibi lezzetler menünün öne çıkanları arasında bulunuyor.
Hakkasan İstanbul misafirlerine özel olarak hazırlanan iki kokteyl de sunacak. Red Dragon, Belvederevotkası, DolaDira aperitivo redüksiyonu, yuzu sake, dragon meyvesi ve limon içeren, unutulmaz bir lezzet sunarken, Belvedere 10 Martini, enfes bir Belvedere votka ifadesinin özel yeni versiyonunu sergileyerek damakları şenlendirecek.
Hakkasan İstanbul, Çin Yeni Yılı kutlamalarını daha da özel kılmak adına, Fiolas markasının tasarımını üstlendiği muhteşem ‘’Wishing Tree – Dilek Ağacı’’ enstalasyonunu sergileyecek. Misafirler, bu özel ağaç üzerine dileklerini yazabilecekleri ve güzel tasarlanmış kırmızı dilek kurdeleleriyle süsleyebilecekleri bir deneyim yaşayacaklar.
Ejderha Yılı’nın getirdiği şans ve coşkuyu hissetmek isteyenleri, Hakkasan İstanbul’un eşsiz lezzet şölenine davet ediyoruz.