İlk olarak 2001 yılında, Londra’da açılan ve dünyada 11 adet şubesi olan Michelin yıldızlı Hakkasan; ‘Hakkasan Bodrum’ şubesinde de geleneksel teknikleri, yerli ve ithal yüksek kaliteli malzeme seçkilerini modern dokunuşlarla harmanlayarak aslına sadık kalmaya özen gösteriyor. Londra’dan yeni gelen ünlü Executive Head Chef CHEF JACK ve ekibinin benzersiz bir ustalıkla hazırladığı imza yemekleri ve sıra dışı kokteyllerinden oluşan gurme seçkilerini Cennet Koyu’nda yer alan ‘Mandarin Oriental Bodrum’un eşsiz atmosferinde lezzet tutkunlarıyla buluşturan Hakkasan Bodrum, tüm misafirlerine unutulmaz bir atmosfer vaad ediyor.
Hem klasikleşen dünyaca ünlü Hakkasan lezzetleri hem de sezonda menüye yeni eklenen merak uyandırıcı reçeteleriyle dikkat çeken Hakkasan Bodrum; SEAFOOD TOWER, CRISPY WHOLE LOBSTER ve tüm dünyada ikonikleşen BELUGA HAVYARLI PEKİN ÖRDEĞİ ile Ege kıyılarının yıldızı en yüksek ve dikkat çeken imza lezzetleri arasında yer alıyor.
Açık havada, oldukça şık ve elit bir ambiyansta, Ege Denizi’nin masmavi suları üzerinde Uzak doğu mutfağının dünyaca ünlü lezzetlerini deneyimleyebileceğiniz Hakkasan; ‘geleneksel gastronomi’ kültürünü çağımıza uyarlayarak benzersiz bir ustalıkla hazırladığı reçeteleri, spesiyalleri ve içki alternatifleriyle kusursuz bir hizmet anlayışını benimsiyor.
Keyifli bir yemek atmosferinin en önemli tamamlayıcısı olan, göz alıcı iç mimari tasarımıyla Çin’e özgü detayları, modern ve estetik öğeler vurgu yapan Hakkasan, sofistike bar bölümündeki seçkin müzik listesi ile eğlenceli ve rafine bir deneyimi Bodrum’lu tatil severlere kusursuz hizmet anlayışıyla sunmayı bekliyor.