Four Seasons Hotel Bosphorus, Jo Malone London iş birliğiyle temmuz ayında tüm duyulara hitap eden unutulmaz bir çay saati deneyimi sunuyor. Jo Malone London’ın beş imza kokusuyla harmanlanan çay saati, duyuları şımartan benzersiz kombinasyonla sizi büyülü bir yolculuğa davet ediyor.
Boğaz’ın kıyısındaki özel konumuyla Four Seasons Hotel Bosphorus, günün her anını misafirleri için değerli kılan mekanlarında yenilikler sunmaya devam ediyor. Otel, İstanbul Boğazı’nın mavi sularına bakan terasında, Jo Malone London’ın 5 imza kokusundan ilham alan çay saati menüsünde, özgün kokuları yaratıcı lezzetlerle buluşturuyor.
Türkiye’de ilk kez Jo Malone London’ın eşsiz kokularının ve onlara uyumlu tatların büyülü buluşmasıyla hazırlanan çay saati menüsü 3-31 Temmuz günlerinde, her gün 15:00-18:00 saatleri arasında Grace Brands Patisserie’de misafirlerin beğenisine sunuluyor. Jo Malone London’ın ikonik kokuları olan Lime Basil & Mandarin‘den, English Pear & Freesia‘ya, Peony Blush & Suede‘den,Wood Sage & Sea Salt ve Myrrh & Tonka‘ya kadar 5 kokunun notalarından ilhamla hazırlanan lezzetler, renkli çay saatlerine ev sahipliği yapıyor.
Misafirler, otelin Executive Pastry Chef’i Yalçın Köse ve Executive Chef’i Görkem Özkan önderliğinde hazırlanan yaratıcı çay menüsünde; narenciye ve adaçaylı tart, sakız aromalı crème brulee – çikolata “tonka”, gül kurusu mereng – çarkıfelek kreması gibi lezzetlerle buluşuyor, karamelize kırmızı elma ve yasemin ganaj ile “chocolate box”, misket limonu kabuğu vemandalina “cremeux” gibi ayrıcalıklı tatları deneyimleyebiliyor. Aynı zamanda lezzetli özelsandviçler de bu iddialı menüdeki yerini alıyor.
Bu özel çay saatinde, Grace Brands’in çatısı altında bulunan dünyaca ünlü porselen markası Pip Studio’nun, doğanın mucizelerinden ilham alan ve tabiatın en canlı renkleriyle tasarlanan Blushing Birds koleksiyonundan tabaklar kullanılıyor.