Etkinlikler

Four Seasons Hotel Bosphorus Babalar Günü’nü Rengarenk Uçurtmalarla Karşılıyor

Four Seasons Hotel Bosphorus, bu yıl Babalar Günü’ne özel, lezzet ve eğlence dolu, hafta sonuna yayılan bir program hazırladı. Otel, Babalar Günü için özenle oluşturulan, leziz bir brunch ve aile kahvaltısıyla babalar ile çocuklarını bir araya getirirken, uçurtma uçurma atölyesi ile bu anları unutulmaz kılıyor.

Özgün tasarımlı uçurtmalarıyla dünyanın dört bir yanında katıldığı festivallerde ülkemizi temsil eden, Mardin’li ünlü uçurtma ustası Zahit Mungan eşliğinde gerçekleşecek atölye çalışması keyifli saatler vadediyor.

İstanbul Boğazı’nın benzersiz manzarasına ev sahipliği yapan Four Seasons Hotel Bosphorus, Babalar Günü’nü sevilen lezzetleri ve keyifli aktiviteleri ile mutlu bir deneyime dönüştürüyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus açık havada özlemle beklenen buluşmalara ev sahipliği yaparak, Babalar Günü’nü hafta sonuna yayılan bir programla karşılıyor. Bu özel günün mutluluğunu babaları ile eğlenceli anlar eşliğinde yaşamak isteyen aileleri hafta sonu boyunca bir de eğlenceli uçurtma sürprizi bekliyor. Mardin’de doğup büyüyen, uçurtmalara her zaman tutkuyla bağlı olan ünlü uçurtma ustası Zahit Mungan tarafından gerçekleşecek atölye çalışmasında babalar ve çocukları hazırladıkları uçurtmalarla gökyüzünü renklere boyarken, birlikte eğlenmenin tadına varıyor. Düzenlenen atölyelerde çocukların hayal gücünü geliştirmeyi hedefleyen Mungan, babalar ve çocuklarına keyifli saatler yaşatırken rengarenk uçurtmalar konuklara görsel bir şölen sunuyor.

19 Haziran Cumartesi günü için özel olarak hazırlanan ve Aqua Restaurant’ta sunulan bir brunch eşliğinde başlayan Babalar Günü kutlamaları, 20 Haziran’da ise otelde konaklayan babalar ve çocuklarını YALI Teras’ta ‘Aile Kahvaltısı’nda bir araya getirerek devam ediyor.

Babalar Günü’ne özel olarak cumartesi günü Four Seasons Hotel Bosphorus’un ferah terasında sunulan brunch’ta İtalyan taze peynir çeşitleri, füme ve kuru etlerin yanı sıra sushi & sashimi çeşitleri, istiridye, ıstakoz madalyon, karides söğüş, ahtapot gibi soğuk balık ürünleri ve sıcak balık çeşitleri de yer alıyor. Farklı zevklere hitap eden ve geniş seçenekler sunan brunch’ta nefis mezeler, kömür ızgarasında kebaplar ve dönerin yanı sıra birbirinden lezzetli tatlılar ve fırın ürünleri de yer alıyor.

Lead With Care programı ile hijyen ve fiziksel mesafe protokollerini titizlikle hayata geçirmeye devam eden otel, Boğaz kıyısında, şehirden uzaklaşmadan Babalar Günü’nü özel bir deneyime dönüştürüyor.