Avrupa’da sokak yemeklerinin ve birçok farklı restoranın bir arada yer aldığı Market Halls ve Food Hallen gibi konseptlerden sonra Türkiye’de bir ilk olarak İstiklal Caddesi’nde tarihi dokusu korunarak yenilenen Narmanlı Han’da kapılarını açan Food Hall İstanbul, birçok farklı mutfak ve marka ile misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor.
Food Hall, markalarına yenilerini ekleyerek dinamizmi yakalıyor. Türk mutfağının değerli şeflerinden, Fransa Lyon’da 2012 yılının şefi ödülünü alan Aydın Demir’in köfte markası Ayaküstü Köfte, Food Hall İstanbul’da 30 Ekim itibari ile hizmet vermeye başladı.
Ayaküstü Köfte, Food Hall misafirlerine lezzetli bir köfte deneyimi sunuyor. Porsiyon ve ekmek arası çeşitleri ile hizmet veren Ayaküstü Köfte’nin tüm lezzetleri Şef Aydın Demir imzalı. Köfteler, meşe odunu kömür ızgarasında pişiriliyor. Menüde yerellik de ön plana çıkıyor, köftelerin yanında kuru domatesli zerdeçallı Siyez bulgur pilavı sunuluyor. Köfte, piyazsız olmaz diyenler için menüde Antalya usulü tahinle yapılan fasulye piyazı da mevcut. Köftenin yanına yerel içecek arayanlar için ise pancarlı acılı ayran ve şıra içecek menüsünde yer alıyor.