Shangri-La Bosphorus, Istanbul, şehre yeni bir renk katan ve Çin mutfağının lezzetli örneklerini sunan restoranı Shang Palace ile karşınızda.
Shangri-La Hotels and Resorts’un kendi markası olan ve Çinli Baş aşçısı Tony Sum’ın görev aldığı Shang Palace’da Kanton mutfağının tadı damağınızda kalacak lezzetlerini sunuluyor.Çin’den özel olarak getirtilen fırınlarda pişirilen Pekin ördeklerinin yanı sıra ballı sos ile marine edilmiş tavuğu, Hainan tarzıyla poşe edilmiş piliç dilimleri, marine edilerek dilimlenmiş dana inciği ve wok’ta kızartılarak marula sarılmış ördek eti gibi özel tatlar menüde yer alıyor. Zengin Dim Sum menüsü ve özellikle kadayıfa sarılı Jumbo karidesli spring roll dikkat çeken lezzetler olarak öne çıkanlar arasında…