Boğaz’ın etkileyici manzarasına karşı konumlanan Aqua Restaurant, cumartesi günleri özlenen brunch’larına yeniden başlıyor. Özenle hazırlanan brunch’lar Four Seasons Hotel Bosphorus’un servisi, canlı pişirme istasyonları, zengin seçenekler sunan yiyecekleri ve titizlikle uygulanan Lead with Care hijyen protokolleri ile şehrin keyfini çıkarmaya davet ediyor.
İstanbul Boğazı’nın benzersiz manzarasına ev sahipliği yapan Four Seasons Hotel Bosphorus’un ana restoranı Aqua, bahar mevsimini özlenen ve misafirleri için bir klasik haline gelen brunch’ları ile karşılıyor. Çok sevilen brunch’ını cumartesi günleri yeniden başlatan mekan, geniş seçenekler sunarak özlenen keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor. İstanbul’un dinamizmini yansıtan atmosferi ile Aqua, konuklarını otelin Baş Aşçısı Savaş Aydemir ve Pasta Şefi Adil Çakıcı ile hünerli ekipleri tarafından hazırlanan yaratıcı lezzetler ile buluşturuyor.
Lead With Care programı ile hijyen ve sosyal mesafe protokollerini titizlikle hayata geçiren Four Seasons Hotel Bosphorus ve Aqua, arkadaşlar ve aileler ile keyifli buluşma noktası oluyor. Aqua, brunch’ta bir araya gelen misafirlerine Hande Ateş’in performansı eşliğinde güzel bir brunch deneyimi yaşatıyor.