Sağlıklı tatları, ustaca yorumlama geleneğiyle her ay farklı menüleri ortaya seren The Brasserie Restaurant, Şubat ayı boyunca kış aylarının gözdesi “balkabağı menüsü” ile yaşanması gereken sıra dışı bir gastronomi deneyimi sunuyor.
Soğuk kış günlerine inat, içinizi ısıtan Balkabağı menüsünü keşfetmeye hazır mısınız? Sağlıklı olduğu kadar lezzetiyle de tatlı, tuzlu birçok tarifte başrolde yer alan ve kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden biri olan balkabağı, iştah kabartan özel bir menüyle The Grand Tarabya Otel’de bulunan The Brasserie Restaurant’da sizleri bekliyor.
Çorbadan risotta’ya, sorbe’den Gnocchi’ye kadar balkabağının farklı lezzetlerini, İstanbul’un eşsiz boğaz manzarasına karşı deneyimlemek için The Brasserie Restaurant’daki yerinizi şimdiden ayırtın.
Kış aylarının sevilen lezzeti balkabağını birbirinden lezzetli tariflerle buluşturan ve ustaca yorumlama geleneğini Şubat ayında da balkabağı ile devam ettiren The Brasserie Restaurant, farklı damak lezzetlerine hitap eden menülerinin sonuncusu olan balkabağı menüsüyle, lezzetli ve sağlıklı tatlara yer vermeye devam ediyor. Antioksidan özelliğiyle kış aylarında bağışıklık sistemini güçlendiren balkabağı, aynı zamanda lifli yapısıyla sindirim sistemini de destekleyici etkiye sahip. Cildi güzelleştirici etkisiyle gençlik iksiri olarak da bilinen ve mevsiminde bolca tüketilmesi tavsiye edilen balkabaklı lezzetlerin yer aldığı bu özel menünün mimarı ise The Grand Tarabya’nın başarılı Executive Şefi Selçuk Gönen.
Kült lezzetler balkabağı ile harmanlanıyor
Sıcacık bir başlangıç için menüde yer alan Fırınlanmış Balkabağı Çorbasına, Kurutulmuş Balkabağı Cipsi ve Balkabağı Tozu ile servis edilen Balkabaklı Risotto eşlik ediyor. Fransız mutfağının sevilen lezzeti Balkabağı Sorbe ve Balsamico sosuyla tatlandırılmış Dana Yanağıyla sunulan Balkabağı Gnocchi, menünün güçlü tatlarını oluşturuyor. Tatlı seçiminde kült bir lezzet olarak öne çıkan suffle bu kez balkabağıyla yeniden yorumlanarak damakta harikalar yaratıyor.
Rezervasyon için: (0212) 363 33 00