Ruh Sağlığı

Kendinizle kaliteli zaman geçirmek için yapabileceğiniz aktiviteler

Modern yaşamın kaotik girdabından sıyrılıp, yaz sezonunun tazeleyen enerjisi ve tatil kaçamakları sayesinde kendi kendinize odaklanarak içsel huzurunuzu ve kişisel gelişiminizi destekleyebileceğiniz aktivitelere bir şans vermenin tam zamanı.

Kendinizi daha iyi tanıyıp hak ettiğiniz zaman ve enerjiyi bireysel yolculuğunuza ayırabileceğiniz, sizi hem ruhen hem de bedenen besleyecek aktiviteleri derledik.

Doğanın kucağında yeniden doğabilirsiniz

@kyliejenner

Güneşin doğuşu, çiçeklerle dolu patikalar ya da ormanın derinliklerindeki gizemli bir şelale… Kendinizi ve dünyayı yeniden keşfetmeye ayırdığınız bu zaman aralığını taze bir nefes ve büyüleyici bir geziyle taçlandırabilirsiniz. Yanınıza aldığınız kamera veya telefonunuz ile bu unutulmaz anları fotoğraflayabilirsiniz.

Kitap okuyarak hayatınıza renk katabilirsiniz

@laraaceliaa

Biriktirdiğiniz kitapları okumak için harika bir fırsat elinize geçmiş olabilir. Uzun zamandır aklınızda olan kitabı okumak üzere favori kafenize gidebilir, soğuk kahvenizi yudumlarken kendinizi akışa bırakabilirsiniz. İsterseniz de sahil kenarı, açık hava alanlar, teraslar gibi opsiyonları da değerlendirerek okuma aktivitenizi farklı farklı yerlerde gerçekleştirerek deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz.

Seramik atölyesinde ilham bulabilirsiniz

@kendalljenner

Kendi ellerinizle bir şeyler yaratmanın verdiği tatmin duygusunu tatmak üzere seramik sanatını tercih ederek hem stresinizi atabilir hem de sanatsal yeteneklerinizi sofistike bir yoldan sergileyebilirsiniz. Sizin eseriniz olan kişiselleştirilmiş bir kupa, size ve evinize neşeli bir dokunuş katacaktır.

Sanat gezileriyle ufkunuzu genişletebilirsiniz

@elasesil

Sergiler, müzeler ve sanat atölyelerini ziyaret ederek sanatsal perspektifinizi genişletebilir ve hayatınıza estetik bir zevk katabilirsiniz. Sanata olan tutkunuzu ve yaratıcılığınızı besleyecek bu ziyaretler kişisel gelişiminize ve genel kültürünüze katkıda bulunacaktır.

Yazı maratonuna çıkabilirsiniz

@jasminetfleur

Kendi hikayenizi, romanınızı veya blogunuzu yazmaya başlayabilirsiniz. İçinizden gelenleri yazıya döktüğünüz bu maratonda, düşünce akışınızı takip ederek kendinizi daha iyi tanıyabildiğiniz gibi yarattığınız yeni karakterler sayesinde de hayal gücünüzü genişletebilirsiniz.

Kapak: @laraaceliaa