Kalorisi düşük, besin değeri zengin bu toplara bayılacaksınız!
Malzemeler
2 adet elma
1 tatlı kaşığı toz tarçın
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 adet ceviz
Üzerini süslemek için hindistan cevizi
Hazırlanışı
2 adet elmayı rendeleyin, teflon yada seramik bir tavada rengi dönene dek kavurun.
Rengi dönünce içerisine toz tarçını ve küçük küçük kırdığınız cevizleri ekleyin.
1 yemek kaşığı yulaf kepeğini de ekleyip iyice karıştırın. Karışım soğuduğunda elinizle top şeklini vererek hindistan cevizine bulayın.
Buzdolabında 1 saat bekletin.
Yanında yeşil çay yada alternatif bir bitki çayı ile öğün aralarında tüketmenizi tavsiye ederim. Tatlı krizlerini çözen sağlıklı bir atıştırmalık.