Genel

2022/23 Sonbahar – Kış: En Trend Renkler

Gardıroplarımızı güncelleme zamanı neredeyse geldi, bronz tene, yakıcı güneşe ve buz gibi deniz suyuna veda ederken; yaprakların yavaş yavaş ağaç dalları ile vedalaştığı sonbahara öncelikle hoş geldin diyoruz.

Mevsim geçişine ek olarak sonbahar ve kış aylarında tercih edeceğiniz parçalarda belli renklerin trend olacağını şimdiden belirtmekte fayda var. 2022’de kazandığı önlenemez yükselişiyle yeşil, görünümünüzde Barbie esintisi uyandıran pembe tonları ve birbirinden göz alıcı tonlarıyla görünümünüze canlılık katan turuncu olmadan modern bir sonbahar gardırobu hayal dahi edilemez.

Lafı daha fazla uzatmadan, 2022/23 Sonbahar – Kış sezonunun öne çıkan renklerini inceliyoruz, hazırsanız başlayalım!

Romantik Başrol

CAROLİNA HERRERA – RAF SİMONS

Kırmızı tonları, sonbahar aylarına hiç olmadığı kadar iddialı bir giriş yapmayı başarıyor. Carolina Herrera, David Koma, Vivienne Westwood gibi modaevlerinin radarında olan kırmızı, gündüzden geceye günün her saati yanınızda olmaya hazır. Kim bilir, uzun süreden beri aradığınız tutkulu aşk, kırmızı aracılığıyla belki de bu sonbaharda kapınızı çalabilir!  

Klişelere Yer Yok

MİCHAEL KORS – ALEXANDER MCQUEEN

Kasvetli sonbahar günlerinde size yaz aylarının dinamik ruhunu hatırlatacak bir şeye ihtiyacınız varsa, turuncu ve tonları bu sonbaharda yanınızda! Tasarımcılar sonbahar ve kış aylarında rahat kazaklar, geniş pantolonlar ve maksi elbiselere bir şans vermenizi önerirken; baştan aşağı turuncu parçalarla kombin yaparak alışılagelmişin dışında bir görünüme imza atabilirsiniz.

Hardal

BURBERRY – GİVENCHY

Tanıştıralım, siyah ve kahverengi tonların yeni eşlikçisi, hardal! Özellikle diz üstü çizmeler ile oldukça şık bir görüntü yakalayan hardal renk mini elbise ve pelüş mantolar, sonbahar ve kış aylarında ihtiyacınız olan değişikliği sağlayabilir.

Yoğun Yeşil

GİORGİO ARMANİ – ZİMMERMAN

Geçen sezonun trend renklerinden biri olarak karşımıza çıkan yoğun yeşil, bu sezon tekrardan aramızda. Mavi, kahverengi, turuncu hatta mor gibi renklerle kombinleyerek sonbahara ‘ferah’ bir giriş yapabilir veya baştan aşağı yeşil parçalar ile risksiz fakat şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Tercih sizin!

Zeytin İlhamlı

GUCCİ – PRADA

Saatler süren Pazar kahvaltılarını kim sevmez ki! Sizde bizim gibi düşünüyorsanız, kahvaltının vazgeçilmezi yeşil zeytin, göz alıcı rengi ile sonbaharda kombinlerinize ilham olabilir.  

Kraliyet Mavisi

MİU MİU – BOTTEGA VENETA

Derin ve sessiz mavi ile kombinlerinizde gizem yaratmanız an meselesi. Gri, bordo ve beyaz ile oldukça şık bir uyum yakalayan kraliyet mavisi, sonbaharda şans vermeniz gereken renkler arasında yerini alıyor.

Nüde Tonlar

VERSACE – VİCTOR GLEMAUD

Görünümlerinizde sadelikten yanaysanız, nüde tonlar sonbahar aylarında ilk tercihiniz olabilir. Havalı bir korse veya örme bir elbise ile oldukça şık bir görünüm yakalayabilir, bu parçaları yeşil ve çikolata tonlarıyla birleştirerek imza bir görüntü elde edebilirsiniz.

Kahvesiz Asla

MAX MARA – ALTUZARRA

Sonbaharın temsilcisi haline gelen kahve tonları, bu yıl da trend renkler listesinde yerini aldı. Max Mara, Altuzarra, Michael Kors gibi modaevlerine ilham olan kahve tonları, uzun yıllar gardırobumuzdaki yerini kaybetmemeye kararlı gözüküyor.

Barbie Sevgisi

VERSACE – VALENTİNO

Bu yıl özellikle Valentino aracılığıyla uzun süre gündemimizde kalan pembe, sonbahar ve kış aylarına ‘canlı’ bir giriş yapmanızı sağlayabilir. ‘Barbiecore’ trendine de kolayca gönderme yapabileceğiniz bu tonlar, soğuk günlerin aranan yüzü olmaya hazır.

Barbiecore hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz >> Barbiecore Hakkında Bilmeniz Gerekenler

2022/23 Sonbahar-Kış trendleri ile ilgili daha çok bilgi sahibi olmak istiyorsanız ise 2022/23 Sonbahar – Kış Podyumlarında Dikkat Çeken 15 Trend ve 2022/23 Sonbahar – Kış Makyaj Trendleri yazılarını inceleyebilirsiniz.