Genel

2022/23 Sonbahar – Kış Podyumlarında Dikkat Çeken 15 Trend

Tercih ettiğiniz parçalar ile sokak stilinde imza görünümler elde etmekten hoşlanıyor ve 2022/23 Sonbahar – Kış sezonunda yeniliklere açıksanız, yüksek modanın asil üyelerinin podyum şovlarına göz atıyoruz; hazırsanız başlayalım!

Konfor Alanı

SAİNT LAURENT / VERSACE

Yastık niyetine sarılarak uyuduğunuz pelüş ayınızı hatırlayın, bazen yanından hiç ayrılmak istemiyorsunuz değil mi? Yatağımızdan binbir güçlükle çıktığımız kış aylarında pelüş detaylar ister manto, ister şapka, isterseniz de ayakkabı olarak yanınızda yer almaya hazırlanıyor. Bu tasarımlar yeni sezonda popülerliğin zirvesinde olacak gibi duruyor, bizden söylemesi!

Sınırsız Parti

BOTTEGA VENETA / MİCHAEL KORS

Katıldığımız bazı davetlerin içten içe hiç bitmemesini istediğimiz doğru. Parti ruhunu günlük görünümlerde de kolayca stilinize adapte etmeye aday olan payet parçalar, gündüzden geceye eğlenceli görünümlerin başrolü.

Yüksek İddia

HERMES / BOTTEGA VENETA

Sonbahar dendiğinde aklımıza neler geldiğine bir göz atalım; sararan yapraklar, tatlı tatlı esen rüzgârlar, huzuru simgeleyen yağmurlar ve tabii ki deri parçalar! Özellikle sonbahar aylarında her yıl zirvedeki yerini kaptırmamaya kararlı olan deri parçalar bu sezon da iddiasından bir şey kaybetmemiş gözüküyor.

Minilerin Dönüşümü

VERSACE / MİU MİU

2000’lerin eşsiz estetiği ilkbahar-yaz sezonunda olduğu gibi sonbahar-kış aylarında da aramızda! Özellikle sonbaharın yazdan kalma günlerinde göz alıcı mini etekler ile kombin yapmanın tam zamanı. Mini etekleri nasıl kombinleyeceğinize dair kafanız karışık ise, vücudu saran korse, kısa deri ceket veya pelüş bir manto ile oldukça şık bir görünüm yakalayacağınızın teminatını verebiliriz.

Rahatına Düşkün

GUCCİ / CHRİSTİAN DİOR

‘Şık ve rahat görünümler benim için olmazsa olmaz.’ Cümlesi sizi yansıtıyorsa, gözünüz aydın; spor parçalar yeniden moda sahnesinde! Birbirinden şık spor aksesuarlarını günlük stilinize yansıtarak sonbaharın en trend görünümünü yakalayabilirsiniz.  

Barbie Etkisi

VERSACE / VALENTİNO

Valentino, Versace, Michael Kors gibi markaların radarına giren pembe tonlar, soğuk ve kasvetli havalara ‘toz pembe’ bakmamıza olanak sağlıyor. Yüksek modanın asıl üyelerinden ilhamla sonbahar ve kış aylarında ‘Barbie’ etkisi yaratmaya hazır olun!

Ekstra Detay

LOUİS VUİTTON / STELLA MCCARTNEY

Tasarımcıların her iki sezonda bir podyumlarda geniş yer verdiği saçaklar, dört moda başkentinin podyumlarını bir kez daha fethetti. Özellikle panço ve kabanlarda uzun püskül detaylar bu sezon çok konuşulacak gibi!

Karınlar Fora

DİESEL / DİON LEE

2000’ler modasının bir diğer ayrılmaz parçası olan düşük beller, birkaç güncellemeyle tekrar moda sahnelerinde yerini aldı. Bella Hadid, Emily Ratajkowski gibi isimlerin uzun süredir radarında olan düşük bel detaylar, kısa bir ceket veya büyük boy bomber ceket ile kombinlendiğinde hiç olmadığı kadar iddialı.

Geleceğe Açılan Pencere

ROBERTO CAVALLİ / DİON LEE

Soğuk havalarda iddialı bir görünüm elde etmek istiyor fakat ne yapacağınızı bilemiyorsanız; elbise, pantolon hatta tişörtlerinizin beklenmedik yerlerinde dekolteler yaratarak, kombinlerinizde fütürist rüzgarlar estirebilirsiniz.

Rihanna İlhamlı

ETRO / PRADA

‘Rihanna giyiyorsa modadır.’ Bu yasaya göre, birbirinden ünlü tasarımcılar Barbadoslu şarkıcının en sevdiği gardırop eşyasını koleksiyonlarının baş tacı yaptılar. Bahsettiğimiz şey ise Prada’nın çiçeklerle ördüğü, Etro’nun payetlerle süslediği bomber ceketler!

Sahne Yıldızı

BALMAİN / KHAİTE

Gardırobunuzdaki dar paçalı pantolonlarınızla vedalaşmaya hazırlanın, moda sahnesi artık yüksek bel bol denimlerin!

Sar Beni

ACNE STUDİOS / VALENTİNO

Sert ve soğuk geçen kış mevsiminde kendinizi sıcak ve uzun bir paltoya sarmaktan daha iyi ne hissettirebilir?

Değişim Şart

VERSACE / CHRİSTİAN DİOR

Tişörtlerinizi korse ve büstiyerler ile değiştirmekten çekinmeyin. Dior, Versace ve Balmain koleksiyonlarına göre 2022 sonbahar ve kış aylarında trend olacak gardırop parçaları şu an tam karşınızda!

Gizlilik Esas

SPORTMAX / ERDEM

Önümüzdeki sonbaharda bu aksesuarı sadece ceket ve kabanlarda değil; üstü açık ve kolsuz elbiselerde kullanmaya hazır olun. Özellikle görünümünüze biraz gizem katmak istiyorsanız eldivenler tam size göre!

Transparan Aşığı

DİON LEE / PRADA

Sadece sonbahar ve kış aylarında değil gelecek ilkbahar ve yaz aylarında da trend olacağından emin olduğumuz yarı transparan ve transparan parçalar aracılığıyla seksi bir görünüm elde etmek oldukça kolay duruyor, ne dersiniz?