Fitness & Beslenme

DÜZ BİR KARIN İÇİN NE YEMELİ?

Akşam

6 Buğdaylı Tavuk 1 kemiksiz, derisiz tavuk göğsü (90 gr) 2 çorba kaşığı zeytinyağı ¼ bardak kıyılmış kırmızı soğan 1 kâse küp doğranmış kabak 65 gr buğday, haşlanmış 1 çorba kaşığı doğranmış maydanoz 1 çorba kaşığı rendelenmiş Parmesan Tavuğu tavada zeytinyağının yarısıyla kısa bir süre çevirin, tuz ve karabiberle tatlandırın. Kuşbaşı doğrayın. Kalan yağda soğan ve kabağı soteleyin. Buğdayı ilave edin. 160 ml su ekle, kaynayınca ateşi kısıp kapağını kapatın, 20 dk pişirin. Tavuk, maydanoz ve peyniri ekleyip servis edin.  
Toplam: 490 kalori