Go Mongo
GO MONGO
Moğolistan’ın geleneksel ziyafetlerini İstanbul’a taşıyan Go Mongo’nun yılbaşı menüsünde; geleneksel Asya pişirme tekniğiyle Moğol Barbekü, Tavuk Samosa, kıymalı Çin mantısı, göçebe salatası; Gobi, Ulanbatur, Ural, Dalian gibi geleneksel wok ana yemekleri, noodle çeşitleri ve sade, tav ya da acılı pilavdan oluşan tamamlayıcılar yer alıyor. Kazandibi crème brûlée, Yapış Yapış Çikolata, mango sufle ve daha birçok tatlı da cabası.
Suadiye Plaj Yolu Sok. Suadiye Park Suadiye, Kadıköy, 0216 410 3223
PERA PALACE HOTEL JUMEIRAH
Pera Palace Hotel Jumeirah’da ay boyunca her gün düzenlenecek çay saatlerine ek olarak, Noel zamanında da kurabiye çeşitleri, Christstollen, bûche de Noël ve daha birçok lezzet, haftanın her günü 15.00 – 18.00 saatleri arasında Kubbeli Salon’da sizi bekliyor. Avrupai bir yılbaşı geçirmek isteyenler; Agatha Restaurant’ta somon tartar, kinoa, kızarmış deniz kereveti, keçi sütü köpüğü ile servis edilen yaban mantarlı kestane çorbası gibi lezzetleri tadabilecek. 31 Aralık gecesinde Grand Pera Balo Salonu’nda Tayla Koray Orkestrası’nın, canlı performansını izleyebilirsiniz.
Pera Palace Hotel Jumeirah, Meşrutiyet Cad. No: 52 Tepebaşı, Beyoğlu
0212 377 4000
Related
Müşra Demir
1994 İstanbul doğumlu Müşra, Marie Claire Türkiye’de dijital içerik editörlüğü dışında; zamanını müzik yazarlığı, sevdiği konularda videolar çekmek, çizgi romanlar ve internet alışverişi ile geçiriyor. Karaokeden daha çok sevdiği bir şey varsa o da kırmızı ruj, lip gloss, Kate Moss ve İngiliz sokak stiline dair olan her şey…