Alışveriş

Keyif Bebesi’nin İstanbul dışındaki ilk mağazası İstinyePark İzmir’de açıldı!

‘Çocuklu Yaşama Dair Her şey’ sloganıyla bebeklerin, çocukların ve ailelerin ihtiyaç duyabileceği tüm ürünleri ilgilisiyle buluşturan Keyif Bebesi, 6.mağazasını İstinyePark İzmir’de açtı.

İstanbul’daAcarkent, Akasya, Kanyon, Buyaka ve Akbatı AVM’de mağazaları bulunan Keyif Bebesi, zincirine yeni halkayı İzmir’de ekledi. İstinyePark İzmir’deki mağazasının kapılarını aralayan marka, 5 yıl içinde farklı şehirlerde 14 mağaza daha açmayı hedefliyor.

600’ü aşan farklı kategoride 300’den fazla markanın 50 bini aşkın ürününün satışını gerçekleştiren Keyif Bebesi hamilelikten itibaren anne adayının, doğum sonrası süreçte anne ile bebeğin ve ilerleyen dönemlerde tüm çocuklu ailelerin ihtiyaç duyabileceği her ürünü bünyesinde barındırıyor.

Türkiye’nin en sevilen, çocuk, aile ve yaşam mağazası olmayı amaçlayan Keyif Bebesi, raflarında ve online satışta dünyaca ünlü markaların ürünlerinin yanı sıra şahane Türk markaların ürünlerine de yer veriyor.

Bakım, banyo, beslenme, moda, aksesuar, oyuncak, puzzle, kitap, aktivite, dekorasyon, parti ve yaşam başta olmak üzere pek çok kategoride işlevsel ve özel ürünleri bulunan Keyif Bebesi, hedef kitlesini ‘bebeği, çocuğu veya kendisi için en iyi ürünü arayanlar’ olarak tanımlıyor. 

Keyif Bebesi’nin ürünleri için İstanbul’da Acarkent, Akasya, Akbatı, Buyaka, Kanyon ve İzmir’de İstinyePark mağazalarına uğrayabilir, www.keyifbebesi.com.tr web sitesini ve Keyif Bebesi’nin IOS ve Android mobil uygulamalarını ziyaret edebilirsiniz.