Saç

Revolution serisi ile mükemmel bukleler ve ışıltılı düz saçlar

Arzum, yenilik ve tasarımı bir araya getirdiği Revolution Serisi ile saç bakımında devrim niteliğinde bir adım atıyor. Saç şekillendirme deneyimini yeniden tanımlayan bu seride, saç düzleştirici fırça, otomatik saç maşası ve hava üflemeli saç şekillendirici yer alıyor. Revolution Serisi ile saçlarınız cesaret, enerji ve ışıltı dolu bir yeni döneme merhaba diyor.

Cesur bukleler için devrim: Revolution Otomatik Saç Maşası

Revolution Otomatik Saç Maşası, tek tuşla sağa ve sola dönebilme özelliği ile mükemmel bukleler yaratmak için tasarlandı. Seramik plakaları saçınızı eşit bir şekilde ısıtarak maksimum koruma sağlar ve el yakmaz. Akıllı zamanlayıcı sistemi, bukleler hazır olduğunda sesli uyarı verir, böylece saçınız fazla ısıya maruz kalmaz. Kısa sürede ısınma özelliği ile sadece 60 saniyede istenen buklelere ulaşabilirsiniz. 150°C ve 210°C arasında 7 sıcaklık ayarı sunan maşa, 22 mm kalınlığıyla doğal görünümlü ve dolgun bukleler sağlar. 2 metrelik 360 derece dönebilen kablosu ile özgür bir kullanım imkanı sunar.

Işıltı ve parlaklık: Revolution Saç Düzleştirici Fırça

Revolution Saç Düzleştirici Fırça, geniş fırçası ile tek seferde daha fazla saçı kavrayarak hızlı ve zahmetsiz bir düzleştirme deneyimi sunar. Thermo-Heat Control teknolojisi, saçı eşit şekilde ısıtarak canlılık ve parlaklık sağlar. Turmalin-argan kaplı seramik plakalar, elektriklenmeyi önler ve saçı göz alıcı bir şekilde düzleştirir. 160°C ve 210°C sıcaklık ayarları ile saçınıza hak ettiği bakımı yaparken, 50 saniyede ısınır ve 60 dakika sonra otomatik kapanarak güvenli bir kullanım sağlar.

Enerji dolu stiller: Revolution Hava Üflemeli Saç Şekillendirici

Arzum Revolution Hava Üflemeli Saç Şekillendirici, 5 değiştirilebilir başlığı ile geniş bir kullanım yelpazesi sunar. Kurutma, düzleştirme, hacim verme, şekillendirme ve dolaşık saçları açma gibi işlevleri tek bir üründe toplar. Güçlü motoru ve 3 kademeli hız/ısı ayarı, en zorlu saç modellerini zahmetsizce şekillendirir. Soğuk hava üfleme özelliği, şekillendirilen saçların uzun süre bozulmamasını sağlar. İyon teknolojisi saçın ışıltısını artırır. 70 mm oval seramik hacim fırçası, 40 mm yuvarlak seramik fırça ve 20 mm seramik şekillendirici fırça ile saçınıza profesyonel bakım yapar. Asma halkası ve 360° dönebilen kablosu ile kullanım konforu sağlar.