Tırnak

Sezonun yükselen nail art trendleri

Yüzsek doz pembeler, şeffaf boyutlar, metalik efektler ve çok daha fazlası, yaz aylarıyla birlikte en çok tercih edilen nail art modellerine birlikte yakın merceğe alıyoruz. Hemen denemek isteyeceğiniz bu modelleri ekran resmi almayı unutmayın!

( Kapak: @realbarbarapalvin )

Yüksek Doz Pembe

@heygreatnails

Yazın sıcaklığına en çok pembenin tonları yakışıyor. Tüm dikkati ellerinize çekmek için ihtiyacınız olan tek şey yüksek pigmentli ve hafif ışıltılı pembe bir oje.

Şeffaf Boyut

@1.800.nailme

Şeffaf boyutlar yaz aylarında da yükselişine devam ediyor. Pembe ve beyazın bi arada göz alıcı bir seremoni yarattığı bu nail art ile stilinize iddialı bir dokunuş katabilirsiniz.

Metalik Efektler

@iramshelton

Yaza uyarlanan metalik efektler bu kez daha minimal dokunuşlarla elleri süslüyor. Şeffaf bir oje üzerine uygulanan bu çizgilerle ellerinizde sade ve şık bir yansıma yaratabilirsiniz.

Leopar Sevdası

@ritaremark

Bu sezon neredeyse tüm kıyafetlerde gözümüze çarpan leoparlar tırnaklarla da buluştu. Eğer bir leopar kadınıysanız bu nail art modelini hemen denemelisiniz.

Pastel Pembe

@nonakednails_

Pembenin tonlarının yükselişte olduğunu söylemiştik. Yalnızca canlı ve dikkat çeken tonları değil pastel olanlar da buna dahil. Öyle ki, jel rengi pembeyle buluşan deniz kızı, stilinize zarif bir dokunuş katabilir.