Her hafta Anadolu’nun farklı bir noktasında çekimleri süren TV programı MasterChef’in bu haftaki konuk şehri Denizli oldu.
Denizli’de bölgenin bereketli topraklarının gastronomik zenginliğinden ve Denizli’nin tarihsel köklerinden ilham alan Labada, MasterChef’in Denizli çekiminde önemli bir rol üstlendi. Labada Kurucusu Gonca Saldanlı MasterChef’te konuk jüri olurken, çekime özel düzenlenen gala yemeğinin menüsünü Labada’nın imza lezzetleri oluşturdu.
Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan ve her hafta Türkiye’nin tarihi, kültürel ve gastronomi zenginliğini öne çıkarmak için farklı bir şehirde çekimlerini sürdüren TV programı MasterChef’in bu haftaki durağı Denizli oldu. MasterChef’in bu sezonki yarışmacıları Denizli’ye özgü hazırladıkları lezzetlerle jürinin karşısına çıktı. Programın şef jürileri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna jüri koltuğunu Denizli’nin gastronomi profesyonellerine bıraktı. Jüri arasında Denizli’nin önde gelen yeme-içme markası Labada’nın kurucusu Gonca Saldanlı da yer aldı ve yarışmacıların Denizli mutfağından hazırladıkları yemekleri tadıp oylamada bulundu.
MasterChef’in çekimleri sonrası Pamukkale’de yer alan bir otelde gala yemeği düzenlendi. Yemektebrasserie, catering, patisserie ve e-ticaret hizmetiyle Denizli’de bütüncül bir lezzet deneyimi sunan Labada’nın imza lezzetleri sunuldu. Menüde Kale Biberi Çorbası, Ovma Peynirli Kış Salatası, Biber Tatarı, Vişneli Çıtır Yaprak Sarma, Pırasa Cips ile Haşhaşlı Humus ve Leblebi Helvası yer aldı. Denizli’nin geleneksel mutfağından ilhamla coğrafi işaretli ürünler kullanılarak Labada özeniyle hazırlanan lezzetler; başarılı şefler; Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın da beğenisini kazandı.
Labada Brasserie, Catering ve Dükkan hakkında güncel gelişmeleri takip etmek için Instagram’da @labadagurme hesabını takip edebilir, Labada App ve Needion üzerinden bölgenin lezzetli ürünlerini sipariş verebilirsiniz.