Ünlü Haberleri

Ünlü İsimlerin 2022 Cadılar Bayramı Kostümleri

Her yıl korkutucu olduğu kadar seksi ve eğlenceli görünümlere ev sahipliği yapan Cadılar Bayramı, 2022 yılında da birçok ünlü ismin radarındaydı.

İlhamını Cadılar Bayramı’ndan Alan 14 Nail Art Fikri

İşte 2022 Cadılar Bayramı’na iz bırakan ünlü isimler ve en az onlar kadar konuşulan birbirinden şık kostümleri:

Megan Fox – Machine Gun Kelly

Listemizin ilk konuğu, sosyal medyada verdikleri aşk dolu pozlarla birçok kişinin dilinden düşmeyen Megan Fox ve Machine Gun Kelly çifti. Pamela Anderson ve Tommy Lee ikilisini canlandıran şık çift, kostümleri aracılığıyla oldukça uyumlu gözüküyorlar.

Emily Ratajkowski

Geçtiğimiz aylarda Sebastian Bear-McClard ile 4 yıllık birlikteliklerini sonlandıran genç model, Cadılar Bayramı kostümünü TikTok hesabından ‘İntikam Dönemi’ açıklamasıyla paylaştı. Emily Ratajkowski’nin kostümüyle cüretkar fakat bir hayli şık göründüğünü söyleyebiliriz.

Emily Ratajkowski ve Sebastian Bear-McClard ayrılığının detaylarını okumak isterseniz >> 2022’nin En Çok Konuşulan 10 Ayrılığı

Hailey Bieber

Cadılar Bayramı’nda genç model Hailey Bieber, 1999 YSL Haute Couture defilesinden bir görünüme dönüşmüş. Kostümü ile makyaj uyumuna bakacak olursak, ünlü modelin ortaya başarılı bir iş çıkardığını söyleyebiliriz.

Miranda Kerr

Deri kedi kadın kostümüyle havalı ve seksi bir görünüm elde eden Miranda Kerr, Cadılar Bayramı’nın en çok konuşulan isimleri arasında yerini alıyor.

Kendall Jenner

Oyuncak Hikayesi filminden Jessie karakterine yeniden can veren Kendall Jenner, kostümde yaptığı birkaç dokunuş ile seksi bir görünüm yakalamayı başaran isimler arasında.

Kylie Jenner

@kyliejenner

Jenner ailesinin göz bebeği Kylie kostüm seçiminde Frankestein’in Gelini filmini yakın markaja almış. Hem ürkütücü hem de seksi görünen Kylie, bu yıl Cadılar Bayramı’nın kesinlikle en çok konuşulan ismi!

Vanessa Hudgens

Cadılar Bayramı’nın en ürkütücü isimleri arasında yerini alan Vanessa Hudgens, ilhamını Kuzgun Kuşu’ndan alan kostümü ve görünümüne uyumlu siyah göz makyajıyla harika görünüyor!

Ashley Graham

Masumiyetin simgesi beyaz kanatlar aracılığıyla melek kostümü tercih eden Ashley Graham, seçtiği kostümün yanı sıra saç ve makyajıyla şık bir görünüm yakalamış.

Paris Hilton

Yıllar geçse de şöhretinden bir şey kaybetmeyen Paris Hilton, tercih ettiği kostümle ikonik anime Sailor Moon’a yeni bir bakış sunuyor.

Lizzo

Genç şarkıcı Lizzo, The Simpsons dizisinden Marge Simpson’ı canlandırmış.