VANDAL’DA GASTRONOMİ, MÜZİK VE EĞLENCE BİR ARADA
Gastronomi ve eğlence hayatına özel mekânlar kazandıran Vandal’ın kurucusu Ömür Olcay, Galataport’ta açtığı üçüncü şubesiyle kısa sürede şehrin en gözde mekânları arasındaki yerini aldı. Farklı konseptlerle tasarlanmış üç ayrı kattan oluşan Vandal Galataport’un teras katında yer alan Vandal Signature ise etkileyici manzarası, bohem tarzı ve eğlenceli DJ performanslarıyla müdavimlerini oluşturdu bile.
Amerika menşeili gastronomi markası Vandal, iştah kabartan lezzetleri, şık ambiyansı, zengin bar çeşitliliği, kaliteli müzikleri ve muhteşem manzarası ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Dünya mutfağını sokak lezzetleri ile harmanlayan Vandal, şef dokunuşlarıyla taçlandırdığı zengin menüsü ile her damak tadına hitap ediyor. Gastronomi ile sanatın yanı sıra sokak ile lüksü buluşturan Vandal, kahvaltı, başlangıçlar, salatalar, isli burgerler, ana yemekler, deniz ürünleri, makarna ve risottolar, pizzalar, tapaslar ve tatlılar olmak üzere geniş bir menü yelpazesine sahip. Mushroom beef steak, Porçin mantarlı bonfile, Dağ kebabı, Salsa Vandal’s, Dana Carpaccio & Burrata, Bademli levrek, Kapari soslu ızgara somon mekânın menüsünde yer alan lezzetlerden öne çıkanlar. Deneyimli barmenlerin elinden çıkan uluslararası kokteyller de keyifli sohbetlerin vazgeçilmez unsuru oluyor.
YARATICI KONSEPTLER FARKLI DENEYİMLER
Farklı kültürlerin geçmişten geleceğe uzanan lezzetlerini müziğin büyüleyici notalarıyla harmanlayan Signature’de ise ayrıca suşi bar da bulunuyor. Hasırların ve bambuların hâkim olduğu 400 kişi kapasiteli teras katında canlı müzik ve DJ performansları gibi etkinliklerle eğlence hayatını renklendiriyor.