GÜZELLİK

İlhamını Cadılar Bayramı’ndan Alan 14 Nail Art Fikri

İçimizi ürperten kostümler, evlerimizi süsleyen balkabakları ve tabii ki birbirinden yaratıcı saç ve makyajlar… Bahsettiğimiz şey kesinlikle Cadılar Bayramı!

Yılın belki de en heyecanlı zamanı için geri sayım başlamışken, kostümünüzle uyum içinde dans edecek aksesuarınıza karar verdiniz mi? Bu soru sizi endişelendirmesin, birbirinden şık tırnak tasarımları bu yıl Cadılar Bayramı’nda aksesuar ihtiyacınızı karşılayabilir. Karar vermek için aceleci davranmayın, arkanıza yaslanın ve sizin için hazırladığımız Cadılar Bayramı ilhamlı tırnak tasarımlarına göz atın.

Hologram Başrolde

Siyah ve beyazın oluşturduğu kontrastı tırnaklarınıza yansıtırken kullanacağınız holografik efekt, sizi Cadılar Bayramı’nın en ürkütücü ismi yapabilir.

Neon Uçlar

Özellikle Cadılar Bayramı temalı bir partiye katılmayı düşünüyorsanız, neon tırnak tasarımları sizi gecenin en çok konuşulan ismi yapabilir.

Dünya Dışı

İlhamını uzay ve uzaylılardan alan görünüm, Cadılar Bayramı manikürünüze eğlenceli ve dinamik bir dokunuş katmaya hazır.

X-Ray

Tırnak tasarımında yeni bir sayfa açan bu tasarım, elinize çizeceğiniz kemik detaylar ile oldukça ilgi çekici bir görünüm kazanabilir.

Işıltı French

Cadılar Bayramı’nın yanı sıra günlük görünümlerinizde de kullanmak isteyebileceğiniz french model, gümüş ışıltılı uçlarıyla klasik tasarımlara ‘Cadılar Bayramı’ dokunuşu katıyor.

Karışık

Her tırnakta farklı bir tasarım yaratmak varken tek bir modele bağlı kalmak istemiyorsanız, kesinlikle haklısınız! Minimal hayaletler ve tırnağınıza esrarengiz hava katacak örümcekler ile Cadılar Bayramı’nın en çok konuşulan manikürünü elde etmeniz an meselesi.

Kara Kedi

Birçok insana göre kara kedi kötü şans simgesi olsa da bu maniküre kayıtsız kalmak oldukça zor! Tırnağınızda oldukça sevimli duran kara kedi tasarımları, kesinlikle denemeye değer.

Minimum Çaba Maksimum Şıklık

Geçmiş yıllarda favori dizilerinizi düşünün, bu listede The Vampire Diaries dizisinin olduğuna neredeyse eminiz. İlhamını vampir dişlerinden alan bu tasarım, bu yıl sizi belki de Salvatore ailesinin üyesi yapabilir, kim bilir!

Şeker mi Şaka mı?

Cadılar Bayramı denince aklımıza ilk gelen şeylerden biri kesinlikle hayalet. Bu zarif hayalet desenli manikürü evinizde bile kolaylıkla yapabilirsiniz. Beyaz ve siyah oje, ince bir fırça ve hazır! Evde çok ince bir fırçanız yoksa, hayaletin gözlerini oluşturmak için bir kürdan ucunu kullanın.

Tatlı Korku

Sonbahar mevsimini anımsatan, ancak Cadılar Bayramı temasının vazgeçilmezi bal kabağının kötü ruhları uzaklaştırmak için oyulduğunu biliyor muydunuz? Manikürünüze korkunç olduğu kadar tatlı ve şık bir hava katacağına eminiz.

Sihir Dozu Yüksek

Kozmik detaylarla süsleyerek tırnaklarınıza bir doz sihir enjekte edin. Güzel görünmenin yanı sıra, bu astral manikür 31 Ekim’den sonra da nail art trendlerin de ilk sıralarda olacak gibi duruyor!